0.01 58 Опубликовано: 6 июля 2020 Невже це все... Чому ж так сталося Зовсім нещодавно ми гралися, А тепер прогнили м'ясом Час це прийняти Чому це має нам заважати... Чому історії кінець? Чому? Чому? Я життя не бережу Ой Боже, чому я хохочу Ворон мені в спину регочить Життя більш покрито, грязніє мов свиняче корито! Встати не можу, все намарно Життя поставило назад без оглядно Чому чому чому? Можливо це я поганий Чи життя таке стало, кожен стане депутатом І знову друзі кров пролита, мов та червона калина Душу їсть істина синя, це не я Боже Це не моя провина, але кому яке діло Чому це так сталося... Зовсім недавно ми,ми гралися, сміялися, а тепер... Кров'ю омиваємося, Тільки пекло знає причину, чому це так безупинно Можливо скоро стане світліше, небо ясніше Ну а в мене тільки одне питання Хто пом'яне дітей необнятих. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0.01 58 Опубликовано: 6 июля 2020 Мається на увазі війну, друзі, які гралися разом, почали вбивати, держава стала ніякою, і хто тепер їх бідних пом'яне (цих друзів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Печенька 3 Опубликовано: 18 февраля 2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах